sertifikati
INTEGRISANI SISTEM UPRAVLJANJA USLUGAMA I BEZBEDNOSTI INFORMACIJA
Konstantno unapređujući svoje poslovanje kompanija Databox d.o.o. je 02.05.2018. godine uspešno završila implementaciju integrisanog sistema upravljanja uslugama i bezbednosti informacija u skladu sa zahtevima međunarodnih standarda ISO/IEC 20000-1:2011 i ISO/IEC 27001:2013.
Navedeni međunarodni standardi predstavljaju garanciju našeg kvaliteta i doslednosti prilikom razvoja poslovnih rešenja i pružanja usluga našim klijentima.
Maj 9, 2018. Admin
DataBox
NOVA LOKACIJA
Kako bismo što kvalitetnije odgovori na zahteve naših klijenata preselili smo se u novi, prostraniji i moderniji prostor. Od 04.12.2016. godine Databox se nalazi na novoj adresi: Begejska 2a, Zvezdara.
Sa velikim zadovoljstvom vas očekujemo u našem novom prostoru, da u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi razmotrimo sve vaše potrebe i mogućnosti međusobne saradnje.
Dobrodošli!
Decembar 02, 2016. Admin
DataBox
POSLOVNI SUSRETI U TEMIŠVARU
Inomatch 2016 Conference & International brokerage" poslovni susreti koji su održani u Temišvaru, Rumunija, u sredu 09.11.2016. godine pored firmi iz Srbije ugostili su i kompanije iz Rumunije, Mađarske, Norveške i drugih zemalja. Pored odlične organizacije od strane Enterprise Europe Network-a, veoma smo zadovoljni ostvarenim kontaktima i novim poznanstvima. Nadamo se da ćemo naše poslovanje proširiti na region i ostvariti uspešnu poslovnu saradnju sa nekim od novostečenih partnera.
Novembar 10, 2016. Admin
DataBox
NOVI SAJT
U rad je pušten naš novi sajt. Sa ciljem da vam što više približimo naše proizvode i usluge pomoću kojih ćete unaprediti sve segmente vašeg poslovanja, uštedeti resurse i značajno podići efikasnost zaposlenih i zadovoljstvo vaših klijenata.
Novembar 08, 2016 Admin
DataBox
DATABOX
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je kompanija Databox d.o.o. zvanično počela sa radom. DATABOX tim čine odabrani stručnjaci sa višedecenijskim iskustvom u vođenju međunarodnih projekata, dizajnu i razvoju naprednih poslovnih rešenja i pružanju raznovrsnih IT usluga iz domena:
• dizajn i razvoj specifičnih aplikacija prema zahtevu klijenata,
• izrada on-line prodavnica,
• dizajn i izrada naprednih web sajtova i
• skeniranje i indeksiranje poslovne dokumentacije.
Novembar 01, 2016 Admin