Stvoreni s ljubavlju
Proizvodi i usluge koje pružamo rezultat su našeg ogromnog znanja, iskustva i ljubavi prema onom što radimo. Svakom detalju poklanjama podjednaku pažnju.
Skrojeni po vašoj meri
Naša paleta usluga i proizvodi pažljivo su odabrani i napravljeni tako da se lako prilagođavaju zahtevima svakog klijenta ponaosob. Ne menjajte vaš način poslovanja - prilagodite aplikacije vašem načinu rada.
Moderan dizajn
Čist i moderan dizajn su odlika svih naših proizvoda. Naše aplikacije podjednako dobro izgledaju na računaru, tabletu ili telefonu.
Vrhunska tehnička podrška
Najbolja tehnička ponuda je ona koju dobijate direktno od kreatora aplikacija koje koristite. Bez ograničenja.
Naši proizvodi i usluge Kompletan spisak
Aplikacije po zahtevu klijenata
Nemojte vaše poslovanje prilagođavati aplikacijama koje se nude na tržištu i ne odgovaraju vašem stilu i načinu poslovanja. Prilagodite poslovne aplikacije vašem poslovanju. Naše aplikacije i poslovna rešenja u potpunosti se prilagođavaju vašim zahtevima i poslovnim potrebama.
Dinamički web sajtovi
Web sajt predstavlja vaš “prozor u svet”. Samo dobro dizajniran i kvalitetno izrađen web sajt uspešno predstavlja vašu kompaniju postojećim i potencijalnim klijentima. Najnovije tehnologije, maksimalna sigurnost i moderan dizajn za nas predstavljaju standard prilikom izrade web sajtova.
Skeniranje i indeksiranje poslovne dokumentacije
Kako bismo dodatno upotpunili paletu usluga i zaokružili našu ponudu, vršimo profesionalno skeniranje i indeksiranje poslovne dokumentacije. Skeniranje i indeksiranje dokumentacije se vrši prema svim zakonskim regulativama i normama, poštujući specifične zahteve klijenata.
Poslovna rešenja
Posebno smo ponosni na naše Poslovno rešenje DATABOX koje unapređuje sve segmente vašeg poslovanja, štedi resurse i značajno podiže efikasnost zaposlenih i zadovoljstvo vaših klijenata.
Konstultantske usluge
Naši stručnjaci pružaju sve vrste konsultantskih usluga u oblasti informacionih tehnologija. Višegodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih klijenata garant su kvaliteta.
Dizajn
Vrhunski dizajn jedna je od osnovnih karakteristika svih naših rešenja. Sve naše aplikacije su urađene pomoću tzv. “responsive” modela, tako da podjednako dobro izgledaju na računaru, tabletu ili telefonu.
Web prodavnice
Ukoliko želite da vaše poslovanje podignete na viši nivo i vašu robu i usluge ponudite online nudimo vam vrhunske web prodavnice. Dinamičke stranice sa proizvodima koje se automatski kreiraju i popunjavaju na osnovu vaše lager liste, automatsko poručivanje i obrada porudžbine, plaćanje kreditnim karticama samo su neke od karakteristika našeg rešenja.
SEO
Search Engine Optimization, odnosno optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače predstavlja važan faktor za što bolje rangiranje vašeg sajta. Što je sajt bolje rangiran u pretragama izlazi među prvima na spisku i tako vam omogućava više poseta, odnosno više potencijalnih klijenata.
Softver kao servis (SaaS)
Naša poslovna rešenja nudimo po principu “softver kao servis” (SaaS - Software as a Service). To znači da nema instalacije softvera na lokalne računare korisnika, nema dodatnih troškova u domenu IT-a (hardver, personal, dodatne licence za operativni sistem, baze podataka i dr.). Naša poslovna rešenja se izvršavaju na posebno dodeljenim serverima kako bi se klijentima u svakom trenutku pružile maksimalne performanse uz minimalne troškove eksploatacije.
Imate pitanja? Slobodno nas kontaktirajte
+381 11 34 77 257
podrska@databox.rs

Pišite nam
Naši klijentiKompanije koje su nas izabrale