Uvod Ko smo mi
DATABOX tim čine odabrani stručnjaci sa višedecenijskim iskustvom u vođenju međunarodnih projekata, dizajnu i razvoju naprednih poslovnih rešenja i pružanju raznovrsnih IT usluga. Posebno smo ponosni na naše Poslovno rešenje DATABOX koje unapređuje sve segmente vašeg poslovanja, štedi resurse i značajno podiže efikasnost zaposlenih i zadovoljstvo vaših klijenata.
  • dizajn i razvoj specifičnih aplikacija prema zahtevu klijenata
  • izrada on-line prodavnica
  • dizajn i izrada naprednih web sajtova
  • skeniranje i indeksiranje poslovne dokumentacije
Veštine Koliko smo uspešni

Primena najnovih tehnologija, profesionalan pristup svakom klijentu, u kombinaciji sa višegodišnjim iskustvom naših stručnjaka garancija su kvaliteta naših usluga i proizvoda.

klijenata nam se vraća
klijenata nas je preporučilo
novi klijenti
Misija Vizija Politika upravljanja
Naša misija je maksimalno zadovoljstvo korisnika naših usluga i proizvoda, uz potvrdu opravdanosti njihovih investicija i sigurnosti da je izbor kompanije Databox za poslovnog partnera ispravna odluka. Merilo poslovnog uspeha je da naš rad bude priznat i prepoznat kao jedinica uspešnosti, pouzdanosti i međusobnog poverenja u okviru tima, poslovnih partnera i klijenata.
Vizija Databox tima je konstantan rast, usavršavanje i širenje lepeze naših usluga i proizvoda kako bismo bili još bolji i spremniji da odgovorimo na sve izazove koje svakodnevno pred nas postavljaju naši klijenti. Želimo da postanemo lider u isporučivanju ICT usluga na domaćem tržištu.
Politika upravljanja IT uslugama i bezbednosti informacija organizacije "DATABOX" d.o.o. je da razvija, implementira i održava integrisani sistem upravljanja uslugama i bezbednosti informacija usaglašen sa zahtevima međunarodnih standarda ISO/IEC 20000-1:2011 i ISO/IEC 27001:2013.
100%
Najviši sigurnosni standardi
100+
Uspešno završenih projekata
100%
Kvalifikovan i stručan kadar
20+
Godina iskustva
Naši klijentiKompanije koje su nas izabrale